KEUKEN

keuken volgens de trend is nu een wens voor iedereen.
Het verbeeldt het esthetische gevoel van de huiseigenaar.
Het zou een goede keuze zijn om de diensten van een bedrijf in te schakelen, omdat ze weten hoe ze dit werk efficiënt kunnen doen volgens uw keuze.
Het zal uw tijd veilig zijn

Begint met verbouwen na een grondige observatie vanwelke dingen nodig zijn en wat uw wensen zijn volgens hunbelang.
De impact van de kosten is belangrijk, dus neemeen besluit als je een plan hebt om jarenlang te leven, dan zou je het idee van een droomkeuken kunnen nemen, maar als je op tijdelijke basis leeft, zou een oppervlakterenovatie een betere optie zijn.
Tijdens de renovatie moeten de volgende stappen worden gemaakt: De eerste stap is het maken van een ontwerpplan of het een driehoek, U-vorm, L-vorm, één muur, dubbele L, dubbele U of gangontwerp moet zijn.
Vervolgens de bestaande structuur slopen, het oude materiaal en de apparaten verwijderen.
Controleer het systeem van sanitair en bedrading na het scheuren van de muren als het de noodzakelijke installatie is van nieuwe leidingen, draden en circuits door geschoolde werknemers.
Muren en plafonds geven uitstraling en uitstraling aan de keuken.
Buitenmuren zijn geïsoleerd met glasvezelmateriaal om ze weerbestendig te maken.
Verf geeft een finishing look.
Dit zijn de taken die de huiseigenaar ook zou kunnen doen, maar ze zullen zijn tijd vergen.
Maar kasten, spoelbak en plaatsing koelkast of koelkast gemaakt door deskundige vakmensen.

Soorten vloerbedekking in de keuken:

is de laatste stap om elke vorm van schade te voorkomen totdat de rest van het proces is voltooid. Het type vloer beschrijft de kosten en tijd die nodig zijn. Keramische tegels, vinylplaten, houten vloeren, laminaatvloeren en massief hout zijn soorten.
Keramische tegels vergen dure arbeid vanwege hun proces dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd.
Velvinyl is minder duur en vereist minder tijd.
Houten vloeren geven een vintage touch.
Het ismmoeilijk minder duur en gemakkelijk te installeren.
Laminaatvloeren zijn het populairst vanwege de lage kosten en het gemak van installatie.
Solide hardware is niet populair vanwege het snelle mopperprobleem.

Houd bij het renoveren rekening met enkele feiten:

1:Een succesvol plan heeft altijd een goed idee en doel nodig om het te laten uitkomen.
Probeer op alle mogelijke manieren van je werk je plan te maken.
Volgens Michael Menn: “Beslis hoe je leven en dat van je gezin eruit zal zien in deze nieuwe ruimte, want de keuken moet daarvoor presteren.”
2: Houd er altijd rekening mee dat de geschatte kosten onvoldoende kunnen zijn om wat extra geld opzij te zetten.
Menn, die een expert is, zegt: “Wat je ook denkt te willen uitgeven, je zult meer uitgeven, dus heb een onvoorziene situatie van 15 tot 20 procent”, zei ook: “Neem de tijd en doe zoveel mogelijk onderzoek naar vloeren, werkbladen,kasten, verlichting, accessoires, apparaten, enzovoort, aangezien de meeste mensen haasten bij het nemen van deze beslissing.”
3: Volgens experts is het een vergissing om apparaten te installeren na de installatie van kasten. Paul Henthorn, eigenaar van Slaughterbeck Floor uit Californië zei: “Als kasten op een hardwarevloer worden geïnstalleerd, zijn er ten minste twee potentiële problemen”, verder “De vloer verliest het vermogen om uit te zetten en in te krimpen, waardoor cupping of pieken meer een probleem wordt.
realiteit, en het maakt het erg moeilijk om de vloer te verwijderen zonder de kasten te beschadigen, mocht deze geplaatst of gerepareerd moeten worden.”
4: Plaats de functionele dingen dicht bij elkaar. Volgens Sherrod (een makelaar in onroerend goed): “Het installeren van die drie primaire werkelementen dicht bij die drie primaire werkelementen, dicht bij elkaar, maar niet te dicht bij elkaar, maakt de keuken efficiënter en gebruiksvriendelijker, terwijl onnodige stappen worden verminderd.”
5: Probeer niet te trendy te zijn, want een trend zal verdwijnen en dan zal er een nieuwe trend plaatsvinden, dus probeer het functioneel te maken naar gemak.
Meestal kiezen we ontwerpen nadat we ze online of in een tijdschrift hebben bekeken, het ziet er misschien aantrekkelijk uit, maar ze zullen niet werken om meer opbergruimte te bieden.
Meer opslagruimte is het meest noodzakelijke in een keuken om meer dingen te plaatsen, dus het moet prioriteit krijgen.

Contact Formulier