Dakgoten​

Dakgoten

Dakgoten

Ben je het beu om water over je dakgoten te zien stromen? We maken uw dakgoten schoon, pakken het puin in en als u aan het werk bent, kunnen we u een foto sturen zodat u de kwaliteit van ons werk kunt zien.

Het reinigen of repareren van dakgoten kan erg gevaarlijk zijn. Waarom het risico lopen? Het vereist sterke benen, een goede balans en knowhow. We doen het al meer dan 11 jaar. U kunt erop rekenen dat wij kwaliteitswerk leveren zonder enig prijsprobleem.

We installeren dakgoten die goed werken om het water weg te houden van uw huis. Geniet van een onderhoudsvrije goot met onze gootbeschermers. Alles tegen een betaalbare prijs.

Ben je het zat om te zien hoe het water uit je dakgoten stroomt? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van dakgoten. Laat ons uw bedrijf verdienen.

Reinig dakgoten afval

We bieden een grondige dakgootreiniging van alle bladeren en stokken die de dakgoten verstoppen, evenals het netjes opbergen van al het puin, zodat het klaar is om het puin op te halen van het gemeentewerf.

We zorgen graag voor onze veteranen. Laat het ons weten als u een dierenarts bent. Dat willen we goedmaken met onze veteranenkorting.

Contact Formulier